Alcàntera de Xúquer inverteix més de 57.000 euros per a convertir l’Ajuntament i la Casa de la Cultura en edificis sostenibles

Abans de procedir a la reforma, es van dur a terme treballs de neteja amb l’objectiu d’eliminar tota la brutícia acumulada. A continuació, es va elaborar l’emprimació i es va aplicar la mescla tapant clevills, fissures i porositats. Finalment, una vegada preparada la superfície, es va fixar un revestiment de qualitat utilitzant materials com grava. Precisament, aquest últim component és el que atorga una major sostenibilitat als edificis, ja que permet crear un sistema d’impermeabilitat que provoca que a l’estiu hi haja un ambient fresc i a l’hivern es mantinga la calor.

Per a Julio A. García, alcalde de la localitat de la Vall del Xúquer, es tracta d’una obra que demostra el compromís d’Alcàntera amb el medi ambient. “Aquest tipus de reformes ens permeten donar un pas més cap a la sostenibilitat. Hem d’anar en aquest camí. Es tracta d’ajudar a que el planeta siga millor amb les nostres accions”, va assegurar.

Sobre el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles
Es tracta d’unes ajudes als municipis i entitats locals menors de la província de València per a la realització d’inversions financerament sostenibles en immobles de titularitat municipal. La meta és millorar el patrimoni, les instal·lacions esportives, zones verdes o edificis públics. En aquesta ocasió, el beneficiat ha sigut el municipi d’Alcàntera de Xúquer, que amb una subvenció de més de 50.000 euros, ha realitzat una obra necessària per a millorar les cobertes de la Casa Consistorial i de la Casa de la Cultura.

Deixa el teu comentari