Alcaraz parla en Alzira de la necessitat de reformar la Constitució

El Centre de Formació de Persones Adules Enric Valor d’Alzira ha acollit una conferència a càrrec de Manuel Alcaraz, conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, sobre les reformes del text constitucional que proposa el Consell.

El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira va acollir una conferència del conseller de Responsabilitat Social i Participació, Manuel Alcaraz, referent a la necessitat de reforma constitucional que contempla el Consell.

Alcaraz ha estat acompanyat per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui ha obert la sessió amb una introducció al parlament d’Alcaraz. Segons el conseller, l’objectiu d’aquestes cites és fomentar diàleg i crear debat.

La voluntat del Consell en completar el text constitucional respon als canvis que s’han produït en la societat en les últimes dècades.

Alcaraz reconeix que la Constitució fou un bon invent, però que actualment existeix una necessita de canvi a causa del pas del temps.

La conferència s’engloba en una sèrie de visites a diferents municipis que el conseller fa amb la intenció de donar a conèixer les propostes de l’acord del Consell per a reformar la Constitució que es va aprovar en febrer de 2018.

 

Deixa el teu comentari