Alcasser acull aquest cap de setmana la XIV Mostra Agroalimentària i Comercial

Una fira que sorgeix des de la Regidoria de Promoció Econòmica i amb la Col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient.

Alcàsser acollirà aquest cap de setmana la XIV Mostra Agroalimentària i Comercial ‘Sabers i Sabors’. Una fira que es promou des de la Regidoria de Promoció Econòmica i amb la col·laboració de l’Àrea de Medi ambient.

Al llarg dels dies 9, 10 i 11 de novembre es subministrarà gratuïtament material d’hostaleria reciclable i reutilitzable per a les casetes gastronòmiques.

L’avantatge és doble: per una banda ser més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, evitant l’acumulació de plàstics. I al mateix temps col·laborar econòmicament amb els bars, restaurants i entitats festives al reduir la seua despesa.

Des de les Àrees de Promoció Econòmica i Medi Ambient es farà difusió del bon ús dels gots reutilitzables per a conscienciar als clients.

La XIV Mostra Agroalimentària i Comercial d’Alcàsser es va ajornar per l’episodi de gota freda de fa unes setmanes i es celebra aquest cap de setmana amb multitud de tallers i actes programats. La inauguració tindrà lloc el divendres 9 de novembre a les 19.39h i es podrà gaudir d’esdeveniments com el concurs de cuina ‘Sabors del Món’ el diumenge de matí al Mercat Municipal o la carrera RunCàncer també diumenge al matí.

Deixa el teu comentari