Alcàsser aprova les ajudes municipals per al menjador escolar

Les ajudes van dirigides a l ‘alumnat de Primària i de segon cicle d’Infantil

L’Ajuntament d’Alcàsser ha aprovat les ajudes municipals per al menjador escolar del curs 2020-2021, que estan dirigides tant a l’alumnat de Primària, com al de segon cicle d’Infantil. 

Segons afirma Eva Zamora, alcaldessa d’aquest municipi, aquestes ajudes, que complementen a les beques menjador llançades per la Conselleria d’Educació, faciliten que moltes famílies puguen beneficiar-se d’aquest recurs garantint la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat. 

En aquest sentit, gràcies a les ajudes municipals, més del 60% dels alumnes becats reben una ajuda total formada per l’import de Conselleria i el de l’Ajuntament. I és que, la partida inicial que s’ha aprovat als pressupostos per a aquestes ajudes ascendeix fins als 45.000 euros.

S’han adjudicat també ajudes per a l’alumnat de l’Escoleta Infantil Municipal, que junt amb el Bo Infantil i la gratuïtat del tram de 2-3 anys, s’ha aconseguit que, per a moltes famílies l’escolarització d’aquest curs haja sigut totalment gratuïta.

Per últim, cal destacar que enguany, a causa de la pandèmia, el servei de menjador escolar ha suposat un gran esforç per als centres educatius, que han hagut d’establir entre dos i tres torns per a dinar, ampliant el personal i les activitats a desenvolupar durant l’horari del menjador.

Deixa el teu comentari