Alcàsser liquida els pressupostos del 2017.

L’Ajuntament ha donat compte de la liquidació amb un resultat positiu d’1,5 milions i un romanent de tresoreria de 3,58 milions.

L’Ajuntament d’Alcàsser ha donat compte de la liquidació dels pressupostos de 2017, amb un resultat positiu d’1,5 milions i un romanent de tresoreria de 2,58 milions.

Les mesures de gestió fetes pel Govern Municipal han permés que l’Ajuntament, amb els seus propis recursos, haja pogut prestar tots els serveis públics, mantindre l’esforç pressupostari en despesa social i realitzar inversions, amb un deute zero.

La liquidació corresponent al pressupost de 2017 llança un resultat positiu per a les arques municipals, tancant amb superàvit i reflectint la gestió dels fons públics per part de l’equip de govern.

El consistori ha volgut reconèixer la responsabilitat dels contribuents agraint als veïns del poble el seu compromís en el pagament dels tributs. Els nivells de recaptació voluntària dels principals tributs es manté en xifres elevades, aspecte que garanteix una autonomia financera de l’ajuntament.

En aquest context, l’alcaldessa, Eva Zamora, ha destacat que l’Ajuntament està complint amb tots els objectius fixats en la regulació d’estabilitat pressupostària, i que, per aquesta raó, es podran incrementar en 2018 les inversions en el poble, posant al carrer, mitjançant les inversions sostenibles, els diners dels veïns i veïnes per millorar la qualitat de vida del municipi.

Deixa el teu comentari