Alcàsser un dels 563 ajuntaments que s’adhereix al Pla Resistir

Els sectors més afectats per la pandèmia podran sol·licitar tant les ajudes del Pla Resistir, com les de Labora

Tots els Ajuntaments s’han adherit ja al Pla Resistir d’ajudes als autònoms

Alcàsser és un dels 563 ajuntaments que ha donat suport a les denominades ajudes Parèntesis, amb l’objectiu de fer costat a aquells que pitjor l’estan passant a causa de les restriccions per a frenar l’expansió del coronavirus.

Alcàsser oferirà ajudes directes a les empreses del municipi relacionades amb el sector de l’hostaleria i restauració, activitats turístiques i artístiques i sectors relacionats amb la festa.

Un total de 260.151 € del Pla Resistir arribaran al municipi dels quals 39.022,65 € són d’aportació municipal.

A través de la web de l’Ajuntament d’Alcàsser, s’han publicat les bases d’inscripció amb tota la informació sobre la documentació que s’haurà de presentar per a rebre aquestes ajudes.

Es podrà acudir, amb cita prèvia, a l’oficina ADL d’Alcàsser, o telefonar al 961 240 347 Ext. 222 / 245 en horari de 9.00 a 14.00 hores.

A més des del consistori s’estan preparant altre tipus d’ajudes per seguir donant suport a les empreses i ciutadans del municipi per poder superar aquesta crisi i continuar amb l’activitat econòmica del municipi.

A través d’aquestes ajudes Parèntesis, tant les microempreses, amb un màxim de 10 persones treballadores a càrrec seu, com les persones autònomes rebran un fix de 2.000 euros i una variable de 200 euros en funció dels treballadors afiliats a la Seguretat Social amb data de 31 de desembre de 2020.

Deixa el teu comentari