Aldaia presenta ‘Caminem Junts. El somriure d’un gran poble’

“La idea és agrair a tots els professionals i veïns d’Aldaia la responsabilitat, transmetre l’orgull de comptar amb ells i recordar que encara hem de mantindre eixa prudència contra la COVID-19”

Aldaia presenta el vídeo ‘Caminem Junts. El somriure d’un gran poble’ com un projecte humil però pensat per a agrair a tota la ciutadania l’esforç realitzat durant un estat d’Alarma sense precedents. “Aldaia ha estat un exemple de civisme, donant mostres d’empatia i solidaritat en la immensa majoria dels casos”, segons paraules de l’Alcalde de la localitat, Guillermo Luján.

Així, amb este vídeo, s’intenta posar en valor el treball de tantes persones que no han parat durant esta quarantena per tal de garantir el benestar de tots nosaltres, posant fins i tot en risc la seua pròpia salut, en ocasions.

La tercera pota d’este projecte es proposa animar a seguir mantenint la responsabilitat, “Una forma d’actuar que ens ha situat com un dels municipis amb una incidència més lleu del virus. Ara, sense perdre de vista que el perill seguix ahí, volem aportar la visió positiva de tornar a gaudir amb mesura dels nostres carrers i veïnat.

A més, amb ‘El somriure d’un gran poble’ Aldaia mostra amb orgull a la resta del territori el gran poble que som i tenim. Uns bonics racons que si cuidem podran seguir creixent de la manera més sostenible.

El vídeo s’estrena a totes les xarxes socials municipals quant es complix una setmana de l’anomenada ‘nova normalitat’ i una vegada passat l’estat d’Alarma.

Amb l’estrena destaquem que “Aldaia és un gran poble, i el seu somriure, ara tapat parcialment per una mascareta, torna a estar ahí”, com a continuació de la campanya llançada Amb responsabilitat, tot anirà bé.

Deixa el teu comentari