Alfafar celebra la festa del Crist dels Desemparats

Des del dissabte 2 i fins al diumenge 10 de novembre, la Germanor delCrist dels Desemparats celebra les festes en honor al Crist dels

Desemparats de la parròquia Santa Fe del Barri Orba.

El fermall final d’aquesta setmana el posarà la Solemne Processó del Santíssim Crist dels Desemparats el diumenge 10 de novembre.

La Germanor del Crist dels Desemparats celebra durant aquesta setmana les festes en honor al Crist dels Desemparats de la parròquia Santa Fe del Barri Orba. En el marc d’aquesta celebració, que va començar dissabte passat 2 de novembre, han tingut lloc diferents activitats que seguiran durant aquest cap de setmana amb el lliurament de premis del concurs de dibuix i el gran sopar solidari de la germanor aquest divendres 8 de novembre o el concert oració del cantant Nico Montero el dissabte dia 9. La festa culminarà aquest diumenge dia 10 amb la Solemne Processó del Santíssim Crist dels Desemparats.

Serà llavors quan el Sant recorrerà els carrers del barri de la localitat acompanyat de membres de la Corporació Municipal, l’Associació Cultural Alfafar – Balladanses, l’Agrupació Musical Orba, confrares convidats, fallers i diversos fidels d’Alfafar en una jornada festiva en la qual també se celebrarà la Solemne Missa en honor al Crist i que finalitzarà amb focs artificials.

Deixa el teu comentari