Alfafar finalitza el projecte de joventut ‘Activa la teua ciutat’

Des de l’àrea de Joventut han realitzat durant el curs 2020-2021 el projecte ‘Activa la teua ciutat’ d’educació per a la participació.


L’alumnat participant ha gaudit de 12 sessions entorn a temàtiques com les addiccions o el medi ambient.


L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut, ha finalitzat el projecte ‘Activa la teua ciutat’ d’educació per a la participació. Aquesta acció s’ha desenvolupat amb l’alumnat del centre educatiu Vamar de 2n i 3r de l’ESO.


L’alumnat participant, després de gaudir de 12 sessions, ha realitzat un acte de fi de projecte per a mostrar a la resta d’estudiants les accions de sensibilització que han treballat durant l’activitat. Dins d’aquesta actuació s’han treballat temàtiques com les addiccions, les relacions sexuals o el medi ambient, entre altres.

Des de la regidoria de Joventut continuen treballant per a ampliar aquesta iniciativa a altres aules i oferir educació per a la participació en pròxims cursos escolars a més centres del municipi.


Amb aquesta acció, Alfafar mostra el seu compromís amb la Joventut a través d’aquesta mena d’accions, que fomenten la participació de la joventut en la comunitat i els dóna habilitats per a tindre capacitat crítica.

Deixa el teu comentari