Alfafar llança ajudes de suport al comerç minorista 2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha convocat una nova edició de les Ajudes municipals de suport al comerç minorista, amb termini de presentació de sol·licituds obert fins al pròxim 30 de novembre.

La sol·licitud ha de realitzar-se de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica, accedint al tràmit telemàtic “Convocatòria per a la concessió de subvencions en matèria de comerç minorista – Any 2021”. Aquestes ajudes estan dirigides a comerços minoristes que desenvolupen la seua activitat a Alfafar i siguen titulars del comerç.

Podran sol·licitar la subvenció per a cobrir despeses que hagen realitzat en l’adequació física de l’establiment comercial, inversions en il·luminació, adquisició d’equips i aplicacions informàtics, provisió de mobles i equipament comercial, introducció de borses i embalatges sostenibles o accions de millora de la identitat corporativa.

Les persones beneficiàries podran obtindre un màxim de 1.500 euros de subvenció, sense que supere el 50% de la inversió que hagen realitzat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar busca fomentar la competitivitat, modernització i potenciació del comerç minorista al mateix temps que impulsa el desenvolupament del comerç local en el municipi.

Deixa el teu comentari