Alfafar organitza el curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives

El curs va començar el passat 15 de febrer i es desenvoluparà entre el 15 de febrer i el 28 de març en el Espai Jove d’Alfafar.

Entre els continguts que s’estan treballant es troben la introducció a la prevenció de les drogodependències, la psicobiologia de les addiccions o la mediació en contextos d’oci i temps lliure.


L’Ajuntament, a través de la seua regidoria de Benestar Social, acull la VI edició del curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives. La formació, que és de caràcter gratuït, està organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) pertanyent a la regidoria de Benestar Social.

El curs va donar principi el passat 15 de febrer i es desenvoluparà entre el 15 de febrer i el 28 de març, sent els dissabtes 15, 22 i 29 de febrer l’horari de 9 a 18h, i el 28 de març, de 9 a 15h. D’aquesta manera, l’activitat durarà 45 hores i tindrà lloc en el Espai Jove d’Alfafar, en la plaça Sequer de Nelot del municipi.

La formació inclou diversos continguts com la introducció a la prevenció de drogodependències, psico biologia de les addiccions, la mediació com a eina en contextos d’oci i temps lliure i l’Entrevista Motivacional aplicada a la mediació.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari