Alfafar ultima l’arribada dels Reis Mags

Les i els més xicotets podran saludar a les seues majestats Melchor, Gaspar i Baltasar en la tradicional cavalcada en la qual participen nombroses agrupacions culturals i musicals d’Alfafar.

La Cavalcada de Reis Mags 2019 serà el colofó a les tres setmanes d’activitats nadalenques organitzades per l’Ajuntament d’Alfafar.

Alfafar ja s’ha preparat com cada any per a rebre l’esperada visita dels Reis Mags amb una màgica cavalcada en la qual les seues majestats d’Orient, Melchor, Gaspar i Baltasar, repartiran caramels i saludaran a les i els veïns d’Alfafar en una de les cites més il·lusionants i màgiques de les nostres festes.

Els Reis Mags iniciaran la seua marxa pels carrers d’Alfafar el dissabte dia 5 des de l’Edifici Sanchis Guarner a partir de les 17.00 h. acompanyats per nombroses agrupacions culturals i musicals d’Alfafar com el CIM i l’Agrupació Musical Orba, la Junta Local Fallera, les comparses Mora Al-Hofra i Cristiana Guerrers Defensors, les penyes el Tito i Valencianista, o les associacions Ángeles Guardianes, Amics del Ball, Dones en marxa, Ateneu Popular del Parc, Dones de Hui, Júniors La nostra Senyora del Do, Associació Cultural Andalusa i Centre Andalús Alfafar, entre altres.

Melchor, Gaspar i Baltasar finalitzaran el seu recorregut en la Plaça de l’Ajuntament després del seu pas pels carrers Algemesí, Xiva, Picanya, Av. Mediterrani, Sogorb, Plaça Poeta Miguel Hernández, Av. Orba, Pintor Sorolla, Av. Alfafar, Av. Alfafar, Av. Reyes Católicos, Sant Cayetano, Francisco Baixauli i Del Sol.

A més, per a les i els més ressagats, el patge de les seues majestats recollirà les cartes d’aquells xiquets i xiquetes que encara no les hagen enviades al llarg del matí en el Mercat Municipal del nostre municipi.

La il·lusionant i especial cavalcada de Reis Mags posarà punt i final a les més de tres setmanes repletes d’activitats nadalenques, entre elles un mercat ambulant, teatres, espectacles i tallers, que l’Ajuntament d’Alfafar, a través del treball i la col·laboració de diverses regidories, ha organitzat per a contribuir al fet que les i els veïns de totes les edats del municipi gaudisquen de les nostres festes.

Deixa el teu comentari