Alfafar viu la tradicional benedicció d’animals de Sant Antoni i la Fira Pro-Adopt

Centenars de persones es van concentrar tant en la Plaça de l’Ajuntament com al Parc de les Palmeres del municipi per a acudir a dos actes molt esperats per les i els veïns.

La festivitat de Sant Antoni va coincidir un any més amb la Fira Pro-Adopt, una iniciativa amb àmplia trajectòria a Alfafar de l’àrea de Sanitat de l’Ajuntament per a promoure l’adopció i la tinença responsable d’animals.

Les i els veïns d’Alfafar van viure ahir diumenge 24 la celebració de la festivitat de Sant Antoni amb la tradició benedicció d’animals, un acte molt esperat que va compartir protagonisme amb una nova edició de la Fira Pro-Adopt, en un matí festiu i familiar en la qual les mascotes van ser les protagonistes i van omplir els carrers del municipi.

Al voltant de les 9.00 h., carros i cavalls de diferents localitats de l’Horta Sud van començar a concentrar-se al carrer Mariano Benlliure on els assistents van poder gaudir del popular esmorzar. Al voltant de les 13.00 h. i després de l’entrada d’un grup de tabals i dolçaines, va començar la benedicció d’animals a la porta de l’Església de la Mare de Déu del Do per la qual van passar tot tipus de mascotes, gossos, gats, periquitos i réptiles, i els propietaris dels quals van rebre un obsequi de mans de l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i la regidora de Cultura, Josefa Carreño. L’acte va finalitzar amb l’entrada i desfilada en la Plaça de l’Ajuntament de carros i cavalls.

Coincidint amb la festivitat de Sant Antoni, al Parc de les Palmeres del municipi va tindre una gran acollida la nova edició de la Fira Pro-Adopt, una iniciativa anual que organitza la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar l’adopció d’animals i en la qual van participar prop de vint associacions i protectores d’animals, entre elles, l’Associació Protectora Felina d’Alfafar, Deixant Petjades.

La jornada, que va servir per a visibilitzar la labor dels refugis i protectores i la campanya de tinença responsables d’animals de l’Ajuntament d’Alfafar, va comptar amb un gran ambient i amb nombroses activitats per al gaudi dels assistents i les seues mascotes com el taller d’habilitats a càrrec de Maskokotas, les desfilades d’animals en adopció i de mascotes, així com animació infantil per a les i els més xicotets.

Deixa el teu comentari