Alginet acull una exposició de maquinària i una jornada tècnica del caqui organitzada per AVA-ASAJA

L’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) ha celebrat a Alginet una jornada tècnica del caqui que ha comptat amb prestigiosos experts en matèries de màxima actualitat com el reg eficient, la fertilització i, sobretot, el control de plagues i malalties que estan causant greus problemes a causa de les restriccions fitosanitàries.

El sector del caqui està preocupat pel cultiu i per la problemàtica de les plagues que fan reduir la producció, encarir el cost i provoca pèrdues a l’agricultor.

El caqui és un referent a Europa amb moltes possibilitats de mercat, però necessita respostes als reptes que afecten el cultiu.

A més s’ha preparat una exposició agrària i de serveis agrícoles per a posar a l’abast dels agricultors totes les ferramentes necessàries per a millorar la producció del caqui.

Les jornades han comptat amb diferents ponències a càrrec d’investigadors de l’IVIA, del Servei de Sanitat Vegetal i del Centre d’Experiències de Cajamar. L’acte ha sigut clausurat pel president de AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, i el director de l’IVIA, Rodolfo Canet.

Deixa el teu comentari