Alginet obri les portes del seu nou Mercat Municipal .

L’Ajuntament d’Alginet comença a donar concessions per tal d’obrir més parades al nou Mercat Municipal


Després de 4 anys de reformes , Alginet dóna pas al seu nou Mercat Municipal.
De moment només són 4 les parades en funcionament , però l’ajuntament treballa ja per tal de donar més concessions.

Després de més de 4 anys de procés de reforma i molts problemes adherits d’aquesta, per fi la població d’Alginet pot gaudir del seu nou Mercat Municipal

En l’actualitat només es troben en funcionament 4 de les parades del mercat, però l’ajuntament treballa de valent per tal d’agilitzar les noves concessions.

Ana Palau, actual regidora en funcions de Personal i Cultura, reconeix que feia moltíssima falta aquesta remodelació , ja que l’antic mercat al carrer es trobava en condicions precàries

Un millor condicionament de les parades , piles, aigua, i un servei per comerciants i públic en general, són algunes de les noves aportacions resposta a les mateixes demandes dels usuaris de l’antic mercat.

Els comerciants amb parades obertes en l’actualitat estan molt contents amb aquesta reforma , ha portat un mercat més net, més saludable i sobretot una millor presentació dels seus productes.

La condició antiga, d’un mercat al mateix carrer portava molts problemes diaris, fred, calor, unes condicions que al cap i a la fi no eren les més optimes per a la venda de productes, i que ara han canviat totalment.

Sense dubte el sentiment general és tornar a reflotar un mercat municipal , que fins ara donava més problemes que alegries.

Deixa el teu comentari