Almussafes acomiada la XX edició de l’Open de Tenis en Cadira de Rodes

Malauradament un dels jugador d’aquesta edició va faltar al seu domicili la nit de dissabte.

La 20 edició de l’Open de Tenis en Cadira de Rodes s’ha celebrat aquest cap de setmana a la localitat d’Almussafes. Les pistes de tenis i pàdel publiques situades en el polígon Industrial Joan Carles I de la localitat han acollit les diferents partides.

L’Open de Tenis en Cadira de Rodes està organitzat pel club de tenis d’Almussafes i al llarg dels anys s’ha consolidat com una de les competicions més importants a tot el territori espanyol

Els jugadors que ocupen les principals posicions en el rànquing nacional van disputar les partides en les diferents modalitats; en total 8 foren els jugadors que hi vam poder veure sobre el terreny de joc.

L’Amenaça de pluja per a dissabte va fer que les partides d’aquesta jornada es disputaren totes durant el mati i les finals diumenge. En individual; l’andalús Arturo Montes es va proclamar campió després de vèncer al català, Francesc Prats. Aquest últim al costat de Patxi Fadrique vas ser la parella guanyadora de la final de dobles, contra Arturo Montes i Francisco Javier Rodríguez. Carlos Pina es proclamava campió en la final de consolació després de guanyar-li al tenista Basc, Patxi Fadrique.

Lamentablement aquesta edició de l’open de tenis s’ha vist tenyida de negre per la perduda del tenista Asturià Miguel Angels Alonso. Segons les informacions publicades pel club, el jugador va faltar la nit de dissabte al seu domicili.

Deixa el teu comentari