Almussafes acull el seu I Shopping Night

Divendres que ve 6 de maig, 15 establiments comercials obriran les seues portes, a partir de les 21 hores

 L’Associació d’Empresaris i Comerciants organitza la iniciativa, que compta amb la col·laboració del propi ajuntament

Almussafes, a 25 d’abril del 2016. Un total de 15 comerços d’Almussafes s’han sumat a la primera edició de la Shopping Night, un esdeveniment convocat des d’AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes), que se celebrarà a partir de les 21 hores de divendres que ve dia 6 de maig. El consistori Municipal col·labora de nou amb esta iniciativa, que se suma a l’ampli programa d’activitats anuals que l’entitat comercial porta impulsant des de la seua constitució l’any 2006.

Shopping Nigth-CartellDes de la posada en funcionament de l’entitat empresarial local, fa ara una dècada, AECAL ha convocat nombroses iniciatives de foment a les pimes, moltes d’elles consolidades en l’agenda anual d’activitats. Campanyes de fidelització, fires comercials en diferents estacions de l’any i la posada en funcionament de la targeta de compra local per a finançar les compres sense interessos, presentada a finals del passat any, són alguns dels exemples promoguts fins a la data.

Precisament, l’associació, que en l’actualitat integra a un total de 59 empreses, vol donar ara un pas més en la seua labor de promocionar i dinamitzar el teixit comercial local amb el llançament d’una nova atractiva proposta, que aposta per les compres nocturnes, la I Shopping Night d’Almussafes.

Des de l’organització s’anima als veïns i veïnes a eixir al carrer, a partir de les 21 hores de dissabte que ve 6 de maig i visitar els 15 establiments comercials que s’han unit en la iniciativa i que comprenen els sectors de moda, complements, joguets, salut, òptica, esport i restauració. Els comerços estaran oberts fins a l’una de la matinada, com un al·licient per a possibilitar la participació d’un nombre més gran de clients

A més de la qualitat dels productes que es posaran a la venda, la I Shopping Night també té l’atractiu afegit del sorteig d’un val de 150€ entre els clients que realitzen les seues compres en un mínim de tres establiments durant la nit, que posteriorment podran canviar per articles en les botigues adherides a l’esdeveniment. El sorteig se celebrarà el dilluns 9 de maig, a les 21 hores, en la cafeteria del Centre Cultural.

 

 

 

 

Deixa el teu comentari