Almussafes acull la Reunió Motera més massiva de la seua història

Un miler de motoristes i 200 vehicles clàssics i americans es donen cita en el X Motor Show

 La jornada d’ahir diumenge va reunir veïns, visitants i amants del món del motor en la gran festa sobre dos i quatre rodes, organitzada per la Falla Primitiva

Almussafes, a 7 de novembre del 2016. Una paella per a mil comensals, gentilesa de l’Ajuntament d’Almussafes, va clausurar ahir diumenge 6 de novembre la reunió motera de la localitat, un esdeveniment que des de fa una dècada organitza la Falla Primitiva i que en esta edició ha aconseguit concentrar el nombre més gran de participants. Durant tot el matí i fins a les 5 de la vesprada, aproximadament, l’esplanada del Centre Cultural, el carrer Ausiàs March, el parc del Poliesportiu i la ronda Antonio Ludeña es van transformar en el bressol del motor. Més de 200 cotxes clàssics i americans i uns mil motoristes van participar en la tradicional desfilada pels carrers del municipi, emmarcada en l’agenda d’activitats de la jornada, que va comptar amb concerts en directe, Jam Session, Pinups i unflables per als menuts.

img-20161107-wa0003La desena edició del Motor Show Almussafes no ha defraudat i ha complit amb les expectatives fixades des de l’organització. De fet, la festa del desé aniversari s’ha convertit, sens dubte, en la més concorreguda de la història al registrar més d’un miler de vehicles de dos rodes de tots els tipus, cilindrades i èpoques, així com dos centenars de cotxes, tant clàssics com americans.  Als 1.200 participants de tota la Comunitat Valenciana, se’ls van sumar centenars de veïns, entre ells el propi alcalde, Toni González, i diversos edils de la corporació municipal, els quals no van dubtar a compartir amb els fallers de La Primitiva el programa d’actes convocat per a l’ocasió.

Excel·lent organització, bona climatologia, diversió i un ambient de germandat, els quatre ingredients que van assegurar l’assistència massiva a la X Reunió Motera, organitzada per la Falla Primitiva i consolidada com una de les més importants en el calendari anual de concentracions que se succeïxen per la Comunitat.

Com cada any, a partir de les 9 hdel matí, els fallers de la comissió degana de la localitat van acollir els assistents i van dissenyar una programació que es va allargar fins després del menjar. A primera hora, es va servir un esmorzar per als que anaven arribant, a què li va seguir la ja tradicional volta pels carrers del municipi, en la que van participar vehicles de dos rodes de tots els tipus, cilindrades i èpoques, convertint l’exhibició en una verdadera exposició mòbil.

El moter més jove en l’itinerari, el xiquet d’Almussafes Erik Jabalayas García, de tan sols 4 anys d’edat.

20161106_134519_006Amb posterioritat, els dos centenars de cotxes de distintes marques i models, reunits en la festa, es van exhibir en l’esplanada del Centre Cultural, on curiosos i visitants van poder deixar testimoni gràfic del fet.

Com en les anteriors convocatòries, la concentració va estar amb música en directe, en esta ocasió de tres grups valencians, “Cirugía Rock”, “Dulce Santos”, “Strak“ i “Los Sinbergüenzas”, i es van posar a la disposició dels presents diferents estands amb productes relacionats amb el món del motor.

La clausura va estar protagonitzada per una gran paella de Galbis que van poder degustar, gràcies a l’ajuntament, un total de mil comensals. La Falla va agrair públicament la col·laboració del consistori municipal i de les forces de seguretat, Policia Local i Protecció Civil, amb l’entrega de plaques commemoratives.

Deixa el teu comentari