Almussafes contracta 59 joves

L’Ajuntament ha pogut realitzar aquestes contractacions gràcies a una subvenció del Servef.

L’Ajuntament d’Almussafes ha contractat 59 joves per als pròxims 12 mesos que treballaran a càrrec de l’administració. Gràcies a una subvenció de 953.558 euros del Servef, inclosa en els programes Empuju i Emcuju, el consistori pot donar l’oportunitat a aquests joves d’agafar experiència laboral.

D’aquesta manera, al llarg dels pròxims mesos aquests joves podran posar en pràctica els coneixements adquirits als seus estudis i, a més, fer-ho amb una remuneració. L’alcalde de la localitat, Toni González, ha destacat que és una manera de què aquests joves col·laboren tant en les despeses de les seues famílies com en el desenvolupament de la població.

Els joves que formaran part del programa Empuju treballaran als departaments d’Urbanisme, concretament en tasques relacionades amb la neteja, la jardineria, el manteniment i també als departaments d’Informàtica, Policia, Benestar Social i Cultura entre altres.

Per altra banda, els joves que s’han incorporat al programa Emcuju, que està dirigit a joves qualificats, estaran a càrrec de tasques relacionades amb les àrees de Benestar Social i Agència de Desenvolupament Social, com poden ser servicis d’atenció socioeducativa, l’absentisme escolar, la psicologia comunitària, entre altres. També estaran presents als departaments d’Urbanisme, Policia, Comunicació, Informàtica, Gestió Tributària i Secretaria.

Aquesta ajuda per part del Servef ha augmentat de forma significativa respecte a l’any anterior, en el qual sols s’oferiren 2 places. Tot i que Almussafes es una localitat amb un índex de desocupació molt baix, l’alcalde puntualitza que han insistit i han donat molt bones raons a la Generalitat Valenciana per a rebre aquesta ajuda tan abundant. Aquesta subvenció s’emmarca dins del Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació 2016-2020 dut a terme pel consistori.

Deixa el teu comentari