Almussafes suspén les classes en els centres educatius a causa de les fortes pluges

Les pluges intenses i persistents durant tota la passada nit han deixat en Almussafes més de 220  litres per metre quadrat, uns registres històrics d’aigua en aquesta localitat a causa del temporal. D’acord amb la previsió meteorològica, el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha establit el nivell d’alerta taronja en tota la província de València.

Com a conseqüència d’aquest episodi de pluges torrencials, l’ajuntament del municipi ha decidit suspendre les classes durant tota la jornada, tant en l’Institut d’Educació Secundària Almussafes, com en els centres escolars Pontet i Almassaf, a causa d’algunes filtracions d’aigua en les instal·lacions.

A més, les pluges torrencials han provocat la inundació de la carretera d’accés a la fàbrica de químics Ercros que, pel moment, ha quedat tallada a l’accés al trànsit.

Més conseqüències de les pluges s’han registrat també en algunes instal·lacions públiques de la localitat, com el Centre Cultural o el Pabelló Esportiu MunicipaL, on s’han donat algunes inundacions.

Des del consistori demanen responsabilitat als veïns d’Almussafes, ja que es preveu que continue ploguent amb força durant les pròximes hores.

Deixa el teu comentari