Alzira acorda la devolució dels abonaments als usuaris de la Piscina Coberta Municipal, que ascendix a 83.694 euros

Les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia de la Covid-19 no han permés que els usuaris de la Piscina Coberta Municipal pogueren fer ús de les instal·lacions amb normalitat, per la qual cosa no han pogut disfrutar dels servicis esportius contractats en les diverses modalitats. En alguns casos, algunes setmanes i en altres, al llarg de diversos mesos.

Des de la Regidoria d’Esports i per tal de compensar els usuaris es farà la devolució dels servicis no disfrutats i que ascendixen a un total de 83.694 euros, a distribuir proporcionalment entre les distintes modalitats de les instal·lacions de la piscina: abonats, usuaris de cursos de natació, usuaris d’activitats en sec, i usuaris de l’escola de pàdel Venècia.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha manifestat que “la devolució comprén el període entre el 13 de març i el 31 de juliol, ja que com que no es pot oferir el servici als usuaris des de l’àrea d’Esports s’ha pres la decisió de fer-los l’abonament del que tenien contractat”. 

És la manera de compensar els usuaris per les molèsties ocasionades pel forçós tancament de les instal·lacions esportives a causa de la Covid-19.

“A Alzira, i des de la Regidoria d’Esports, tenim com a prioritat afavorir la pràctica esportiva i per això no hem dubtat a fer costat als usuaris”, segons el regidor.  

Tots els servicis que s’han anat obrint al llarg d’estes setmanes de desescalada compten amb totes les mesures de seguretat i restriccions marcades pel Ministeri de Sanitat per tal de vetlar per la seguretat de totes i tots, alhora que afavorir l’activitat física.   

Deixa el teu comentari