Alzira amplia la superfície del Paratge Natural de la Murta i la Casella amb una donació

Alzira, 8 de juny de 2018.– Este migdia s’ha fet efectiva la donació, per part de la família Roca i Pellicer, de l’immoble situat en el polígon 55, parcel·la 297 a l’Ajuntament d’Alzira. Una parcel·la de caràcter majoritàriament forestal, que passa a formar part del Paratge Natural de la Murta i la Casella.

Es tracta d’una parcel·la que té una superfície total de 14.644 m2 en els quals la vegetació predominant actualment és de caràcter forestal, amb pins, garroferes, i matoll baix compost de llentiscle i romer, principalment, vegetació semblant a l’existent en les parcel·les del paratge natural municipal, a excepció de 700 m2 situats en la part baixa d’esta, on hi ha una xicoteta plantació d’oliveres que tindran uns 200 anys, i que aporten valor paisatgístic i diversitat a la parcel·la.

La parcel·la és contigua a les parcel·les 272 i 390 del mateix polígon 55, que ja formen part del paratge natural, i això permet l’ampliació de la superfície i els valors del paratge natural municipal.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha destacat: “Hui Alzira està d’enhorabona ja que amb esta donació amplia la superfície del Paratge Natural de la Murta i la Casella. Al tractar-se d’una donació sense contraprestació econòmica, es considera molt favorable per als interessos municipals. El meu agraïment en nom de tota la Ciutat a Alfredo, Dolores i Agustina per la seua aportació al patrimoni natural de la ciutat”.

Deixa el teu comentari