Alzira atorga noves ajudes per a la realització dels informes de rehabilitació dels edificis de tipologia col•lectiva de més de 50 anys

91915-573-550L’Ajuntament d’Alzira torna a destinar 30.049 euros com a concepte per a les ajudes dels informes de rehabilitació dels edificis de tipologia col•lectiva de més de 50 anys.
Els edificis de tipologia col•lectiva catalogats en la nostra ciutat podran beneficiar-se d’esta ajuda després d’haver presentat la documentació necessària. L’acte de lliurament de les ajudes serà el pròxim dimecres 23 de novembre, a les 20 hores, al saló de plens de l’ajuntament.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha recordat que, “L’Ajuntament d’Alzira atorga una subvenció del 100% per a sufragar el cost de la realització de l’informe d’avaluació d’edificis, com a concepte d’ajuda al pagament dels honoraris professionals per a l’elaboració de l’esmentat informe”.

La Llei regula com a deure la conservació d’edificis, per la qual cosa els propietaris de terrenys, construccions i edificis, així com els subjectes obligats per la legislació estatal sobre rehabilitació i regeneració urbana deuran mantenir-los en condicions de seguretat, salubritat, ornat públic i decoro, i realitzar els treballs i obres necessàries per a conservar o rehabilitar les condicions imprescindibles d’habitabilitat, seguretat i funcionalitat.

Deixa el teu comentari