Alzira commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ amb la lectura de la declaració institucional

Ribó demana a Sanitat “que no es discrimine el món faller i li done el mateix tracte que a la resta de sectors en la desescalada”

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s’ha reunit amb una representació de tot el col·lectiu faller de la Comunitat Valenciana, que suma a més de 250.000 persones: han pres part en la trobada Guillermo Serrano, president de la Interagrupació de Falles de València; Francisco Martínez, representant de les Falles de la Comunitat Valenciana sense Junta Local; Martín Martínez, president de la Junta Local Fallera de Lliría, i representant de la Confederació Intercomarcal del Camp del Túria i l’Horta Nord; i Ferran Martínez, representant de la Delegació de Juntes Locals de la Junta Central Fallera.

Ribó, ha realitzat  “una demanda formal a la Generalitat i la Conselleria de Sanitat perquè tracte el món faller igual que la resta de sectors i sense discriminació, que és com se senten les comissions falleres respecte de la resta d’àmbits, en esta desescalada.

Exigeixen que les autoritats autonòmiques concreten de manera urgent les disposicions i la normativa de cara a la celebració de les Falles de 2021 el pròxim mes de setembre.

En nom del sector faller ha intervingut el president de la Interagrupación de falles de València, Guillermo Serrano, qui ha assegurat que el món faller “té un cert cabreig”.

El món faller remarca que ha fet un esforç enorme per a poder portar les festes a setembre i demanem a les institucions que els ajuden.

Comenta la notícia