Alzira inaugura l’exposició interactiva ‘En busca de les llavors perdudes’

Es tracta d’una mostra itinerant que arribarà a altres localitats valencianes

L’Ajuntament d’Alzira ha presentat el seu nou projecte agrícola ‘De sempre i de prop, el millor’. Es tracta d’un projecte educatiu i de formació i divulgació per a estratègies de dinamització agroecològiques en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

El seu objectiu és promoure accions de sensibilització orientades a la conservació dels recursos fitogènics en el camp, la recuperació de les varietats tradicionals valencianes i la seua divulgació entre la ciutadania.

A més, en l’acte s’ha presentat l’exposició interactiva ‘En busca de les llavors perdudes’. És una versió d’un Scape room, per això, dins de la sala es poden trobar una sèrie de pistes i missions que s’han de superar per a aconseguir trobar un tresor, les llavors autòctones.

Es tracta d’una exposició que respecta totes les mesures de seguretat imposades pel coronavirus, ja que els visitants disposen de gel hidroalcohòlic en tot el recorregut, només poden estar cinc persones dins de la sala i les activitats es realitzen a través de codis QR.

Deixa el teu comentari