Alzira ix al carrer en el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

La concentració s’ha celebrat amb totes les mesures de seguretat

Set col·lectius de dones de la ciutat d’Alzira s’han reunit durant el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, en la plaça Major per a manifestar la importància d’acabar amb aquest tipus de situacions.

Entre els grups assistents trobem el Grup de Debat per la Igualtat, CEPAIM, La Unió de pensionistes d’Alzira, Ribera en Bici, Ecologistes en Acció, l’Associació de Juristes Dones d’Alzira, Amnistia Internacional de la Ribera i Veïnes d’Alzira.

Però, per a mantenir les mesures de seguretat que marquen els protocols sanitaris, la concentració va acollir a grups reduïts de persones amb la participació d’alguns representants de cada col·lectiu. 

Durant l’acte, cada agrupació de dones va dur a terme la lectura d’un manifest. També es va preparar una escenificació de la situació que pateixen algunes dones amb cordes, que a més d’assenyalar la distància de seguretat, mostraven els diferents missatges de rebuig contra la violència masclista.

I és que, en el que portem d’any, ja són 41 les dones que han mort a causa de la violència de gènere en Espanya.

Aquesta acció de visibilització, sensibilització i denuncia que s’ha dut a terme en la ciutat d’Alzira continua sent necessària per a acabar amb la violència contra les dones a nivell mundial.

Deixa el teu comentari