Alzira obri el teló a la primera acadèmia especialitzada en teatre i expressió artística per a xiquets i xiquetes: el teló de pupetes

L’acadèmia obrirà portes al mes d’octubre per a poder impartir classes als mes menuts i menudes de la casa que tant necessiten , després del confinament, expresar els seus sentiments i emocions. 

I per fi Alzira té la seua Escola de Teatre i expressió emocional i artística destinada a la Infància:  

Un somni fet realitat, després de casi 25 anys impartint clases per les escoles, associacions, escoles de estiu, de nadal, de pascua…Ha arribat el moment de que vinguen a casa meua….- Ens comenta Rosana Mira (Pupetes).

I no està sola amb aquesta iniciativa, Analia Soler de Germinar , l’acompanya amb els seus tallers de Reciclatge creatiu i amb el disseny d’un espai adecuat i amb tota la neteja i seguretat per a aquestos temps que corren.

Podeu reservar la vostra plaça enviant un mail a mirarosana1@gmail.com, mes informació en www.mirarosana.com . Vos esperem a la Inauguració el 28 de setembre entre les 19 i les 20.30 h a El Teló de Pupetes, C/Pastora ,num. 10 d’Alzira.

Deixa el teu comentari