Alzira recupera la normalitat després de netejar 220.000 m2 de carrers afectats per les pluges torrencials dels últims dies

Des de la matinada del passat divendres 16 de novembre, més de 150 persones de diferents departaments de l’Ajuntament d’Alzira i empreses col·laboradores han posat tot l’esforç i efectius a disposició de la població per tal d’ajudar i portar la normalitat a la nostra ciutat, després que algunes zones d’Alzira s’ompliren d’aigua degut a les pluges torrencials que es registraren, en tal sols un parell d’hores, durant la nit del dijous 15 i la matinada del divendres 16 de novembre.

Tot l’equip tècnic i treballadors de Divalterra, Tracsa, Consorci de Bombers, Protecció Civil, Brigada Municipal d’Obres i empreses com FCC, Inditec, Marmi i Aguas de Valencia han realitzat diverses actuacions de neteja en un total de 220.888 m2 de carrers, voreres i calçada, extraccions d’aigua en 20 soterranis i pàrquings comunitaris i succió d’aigua en sis fosses d’ascensors, tot això als barris més afectats per les fortes pluges dels últims dies com són l’Alquenència, Venècia i les Basses.

Uns efectius que han estat operatius des del primer moment que es va activar el Pla d’Emergència d’Inundacions i que encara continuen realitzant tasques de neteja i recuperació de la normalitat als nostres carrers les 24 hores del dia.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha assenyalat al respecte: “Recuperar la normalitat als carrers de la nostra ciutat ha sigut gràcies a tot el personal que ha estat nit i dia efectuant les tasques necessàriesi hem de valorar el seu treball, ja que han sigut milers de quilos de fang acumulat als carrers provocats per l’arrossegament de les pluges torrencials. A més, s’han retirat 92.780 quilos efectes personals trets d’immobles i garatges dels veïns afectats per la inundació. També s’ha pogut normalitzar la situació a parcs, jardins i zones verdes a més de la il·luminació en les vies públiques que ha afectat més del 50% de la població”.

Deixa el teu comentari