Ana Gabaldón i Juanjo Nieto, residents de la Fe, aconsegueixen el premi “Millor Comunicació” de la Societat Espanyola de Neuropediatria

A més, han obtingut sengles beques d’investigació que desenvoluparan en el centre hospitalari
La secció de Neuropediatria de la Fe atén més de 7.000 consultes anuals

La metgessa resident Alba Gabaldón i el metge resident Juanjo Nieto, tots dos de la Secció de Neuropediatria de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe, han obtingut el premi que la Societat Espanyola de Neuropediatria (SENEP) concedeix a les millors comunicacions presentades en la seua Reunió Anual.

Sota el títol Correlació genotipe fenotip de la Neurofibromatosi tipus I, tots dos residents han exposat l’anàlisi que han realitzat sobre la relació que existeix entre les mutacions que presenten més de 300 pacients amb Neurofibromatosis tipus I i les manifestacions clíniques d’aquests.

Així mateix, se’ls ha concedit a cadascun una beca d’investigació d’un any de duració, dotada amb 7.200 euros anuals que la doctora Gabaldón destinarà a investigar sobre factors que influeixen en el desenvolupament de paràlisi cerebral infantil a menors amb encefalopatia hipóxic isquèmica i el doctor Nieto sobre el pronòstic neurològic a llarg termini de menors que han patit una parada cardio-respiratòria. Aquestes beques, a més del desenvolupament del projecte d’investigació, que es durà a terme a l’Hospital La Fe, contempla el que els residents completen un segon any de formació en Neuropediatria.

La secció de Neuropediatria de l’Hospital La Fe realitza més de 7.000 consultes anuals i atén més de 500 pacients hospitalitzats. La Fe és centre de referència per a Neuropediatria en la Comunitat Valenciana.

Deixa el teu comentari