Ángela García i Manu Blázquez guanyen els premis Alfons Roig d’arts visuals 2020

Els guardons, organitzats per l’àrea de Cultura de la Diputació de València, tracten de potenciar l’art emergent i reconèixer la trajectòria dels millors artistes valencians

Els premis d’arts visuals Alfons Roig 2020 s’han lliurat este dissabte a Llutxent a proposta de l’àrea de Cultura de la Diputació de València i amb un jurat de gran nivell que ha atorgat els guardons a Manu Blázquez com a millor projecte artístic i a Ángela García per la seua trajectòria.

Per primera vegada el lliurament dels premis Alfons Roig adopta el format de gala. No obstant, vistes les mesures oficials de restriccions i seguretat per a fer front a la pandèmia, s’ha volgut adequar com a producte audiovisual que prompte serà accessible per a tot el món.

S’ha atorgat el premi al millor projecte artístic a Manuel Blázquez, pel seu projecte ‘El gran libro de la pintura’, on segons paraules del jurat “renova una visió sobre l’acció artística i ho porta cap a un territori que juga amb dos practiques diferents.

L’altra gran protagonista de la nit ha sigut Ángela García, qui ha rebut el premi a la trajectòria artística que atorga la Diputació en el marc dels Alfons Roig, amb una dotació de 22.500 euros.

Els premis Alfons Roig foren creats com a homenatge a esta figura cabdal de la segona part del segle XX, dins de la tradició de la corporació.

Deixa el teu comentari