Aquest cap de setmana torna el cinema al Perelló

El pròxim, dissabte 31 d’octubre, torna el cinema al Perelló, amb tres propostes cinematogràfiques per a diferents públics i gustos.

Els veïns del Perelló, Sueca i Mareny de Barraquetes podran gaudir de nou del cinema en el nou Centre Cultural, anteriorment els antics Cinemes Avinguda. L’aforament serà reduït segons la normativa vigent i es compliran totes les mesures de les autoritats sanitàries.


Les pel·lícules s’emetran en les següents sessions:

“Trolls 2” la pel·lícula d’animació infantil per a tots els públics estrena aquest mes d’octubre el seu segon lliurament. 

Es projectarà el dissabte 31 d’octubre a les 17.00 hores, i el diumenge 1 de novembre a les 12.00 hores i a les 16.30 hores. 

“Les Noces de Rosa” és la segona de les propostes cinematogràfiques que es projectarà al cinema del Perelló. Es tracta d’una comèdia que s’emetrà el dissabte 31 d’octubre a les 20.00 hores, i el diumenge 1 de novembre a les 19.30 hores.

Amb l’obertura del Centre Cultural ‘Dr José Antonio Gómez Marco’ l’Ajuntament del Perelló compleix un dels seus compromisos, que la projecció de cinema torne al municipi. I amb això se satisfan dos dels objectius, donar una nova alternativa d’oci als veïns i veïnes, i reactivar l’economia, especialment de l’hostaleria.

Deixa el teu comentari