Arranca el termini perquè els ajuntaments de la Ribera afectats per les tempestes obtinguen ajudes de l’Estat

La Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana, a través de la subdelegació a la província de València, ha remés una circular als municipis de la Ribera afectats pel temporal de la setmana passada en la qual informa els ajuntaments que arranca el procés per a obtindre ajudes de l’Estat.

En l’escrit, la Delegació trasllada que, després d’adoptar-se totes les mesures per a fer front a una emergència amb rellevància de protecció civil, la fase de recuperació que s’inicia ara perseguix el restabliment de la normalitat en les zones sinistrades, per al que és aplicable la normativa reglamentària estatal en matèria de subvencions.

Estes ajudes podran sol·licitar-se en el termini d’un mes des de l’endemà a la finalització del succés. Per tant, l’últim dia per a la presentació de sol·licituds serà el pròxim 10 de desembre de 2020. La Delegació ha comunicat als ajuntaments que estes ajudes del Ministeri de l’Interior són d’aplicació immediata i no requereixen de la prèvia declaració de zona afectada greument per emergència de protecció civil.

L’episodi tempestuós que va assotar la setmana passada a la Comunitat Valenciana va deixar en alguns punts més de 400 litres en 24 hores i va provocar quantiosos danys material en infraestructures i habitatges particulars.

Deixa el teu comentari