Aula Mentor d’Alfafar finalitza amb èxit l’última convocatòria de l’any

Els alumnes aprovats rebran del Ministeri d’Educació els seus certificats en anglés nivell 1 i 3, Ofimàtica i Prevenció de Riscos Laborals.

Aula Mentor és una alternativa de formació flexible o a distància mitjançant cursos dirigits a persones adultes interessades a incrementar les seues competències professionals.

Mentor d’Alfafar ha finalitzat la seua última convocatòria de l’any amb tots els seus alumnes aprovats, els qui podran rebre així les seues certificacions acadèmiques atorgades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

En aquesta última convocatòria, els alumnes de l’Aula Mentor han superat amb èxit les proves presencials realitzades a la sala Ventura Alabau dels cursos de Prevenció de Riscos Laborals, Word, Iniciació a Office i Inglés en els nivells 1 i 3.

Aula Mentor és una plataforma per a poder accedir a una formació oberta, flexible o a distància dirigida especialment a la població adulta que per motius laborals o per càrregues familiars no pot assistir a cursos presencials o seguir un ritme d’aprenentatge o dedicació als continguts amb un horari fix.

Aquesta iniciativa promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i que va posar en marxa l’Ajuntament d’Alfafar ofereix a les i els veïns una alternativa flexible per a desenvolupar i millorar tant les seues capacitats professionals com personals. Així, una vegada formalitzada la matrícula del curs, les i els alumnes poden seguir la seua formació a l’Aula o des de casa amb el seguiment d’un tutor/a especialitzat en la matèria, i reben el certificat del curs una vegada superat l’examen presencial.

Amb una àmplia oferta de cursos, els usuaris de l’Aula Mentor poden triar ampliar la seua formació en àmbits que van des de la informàtica o les noves tecnologies (dissenye web o programació), l’emprenedoria (creació i gestió de PIMES), idiomes, cultura general o formació professional (hostaleria, administració, comerç, instal·lacions), entre altres.

Deixa el teu comentari