Aviva Burjassot atorga els II Premis a l’Ús del Valencià en el comerç local

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut l’escenari per a l’acte de lliurament dels Premis a l’Ús del Valencià en el comerç local, per part de la regidoria de Promoció del Valencià, que dirigeix Manuela Carrero, a través de Aviva Burjassot. L’acte, celebrat en la vesprada del dijous 28 d’octubre, ha comptat amb la presència i participació de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, de la pròpia regidora de Promoció del Valencià, Manuela Carrero i de la regidora de Comerç, Rosa Coca, a més dels protagonistes de la vesprada que han sigut, naturalment, els representants de l’els comerços guanyadors.

En 2021, aquests premis han aconseguit la seua segona edició amb una important novetat i és que el seu muntant econòmic ha passat dels 3.200 als 4000 euros, repartits en un total de huit premis. Els guardons s’atorguen amb l’objectiu de premiar als comerços que fomenten en el seu dia a dia la recuperació de l’ús del valencià en l’àmbit comercial i empresarial del municipi, a través sobretot de la retolació i el material imprés del qual fan ús per a publicitar o informar sobre el propi negoci.

Els comerços premiats, els representants dels quals han rebut un diploma commemoratiu, han sigut: Grup A Riure SL, amb 800 € de primer premi; Banys i Cuines Calandín SL, amb 725 € de segon premi; Juan Ramón Zapaterías, amb 650 € de tercer premi; Ferreteria El Mercat, amb 525 € de quart premi; Sabateria Infantil Mussolet, amb 400 € de cinqué premi, Burcafé SL, amb 350 € de sisé premi, Burjassot Lilibres SL, amb 300 € de seté premi i “Entre nit i matinà” amb 250 €, del huité premi.

Aviva Burjassot ha anunciat que, per a la pròxima edició de 2022, els comerços podran presentar tot el material que hagen elaborat o adquirit entre l’1 de juliol de 2021 i la data de la convocatòria de 2022.

Deixa el teu comentari