Aviva Burjassot presenta la vida de Josep Ribera a través dels versos d’Estellés

Les portes del Centre Cultural Tívoli es van a obrir dijous que ve 25 d’octubre, a les 19 hores, als versos de Vicent Andrés Estellés. Uns versos que, en aquesta ocasió, van a portar al públic assistent a conèixer la vida del valencià Josep Ribera, pintor, dibuixant i gravador espanyol del segle XVII.

Aquesta nova activitat cultural arriba al Tívoli de la mà d’Aviva, l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per la Regidora Maria Viu, i compta amb la col·laboració de l’Associació Teatral Paraules i Dons artífex de la posada en escena de “Oratori de Josep Ribera a Nàpols”, i que s’inclou dins del calendari anual d’actes en homenatge a Vicent Andrés Estellés, en el 25 aniversari de la seua mort.

A través de l’emoció i la tragèdia, la poesia d’Estellés s’endinsa en la vida de Josep Ribera en una obra suggeridora i realista.

Una obra protagonitzada, per ordre d’aparició, per Teresa Jordán, Mª Ángeles Hernández, Pilar Sanchis, Empare Sogorb, Marga Parra, María Esparza, Marius Fullana, Inma Ibáñez, Joan Enric Subiela, César Vercher, Amparo Pastor, Julio Rivera, Vicenta Sánchez i Tamara Moraga.

Deixa el teu comentari