Benifaió àmplia l’horari de la Biblioteca Municipal davant el període d’exàmens

El nou horari començarà a aplicar-se a partir del 3 de gener

L’Ajuntament de Benifaió ofereix de nou horari nocturn en la Biblioteca Municipal que s’engegarà davant l’època d’exàmens.

A partir del 3 de gener i fins al dia 24 del mateix mes s’engegarà aquesta ampliació d’horari, de dilluns a divendres de 09:00 a 02:00h i els dissabtes i diumenges de 10:00 a 00:00h.

L’alcaldessa Marta Ortiz destaca “que des de l’Ajuntament s’engega un any més des de la nostra entrada al govern municipal d’aquesta iniciativa pensant en els nostres joves estudiants. D’aquesta forma es podrà estudiar en horari nocturn en un lloc adequat sense necessitat de traslladar-se a altres llocs habilitats fora del nostre municipi”.

L’edil de l’àrea de cultura i Biblioteca Bibiana Piles destaca que aquesta ampliació de l’horari en època d’exàmens “és una forma d’adaptar les instal·lacions municipals a les necessitats dels nostres veïns perquè es puguen utilitzar al màxim i en un espai d’estudi de qualitat. Durant les vacances nadalenques aprofitarem a més per a dur a terme en les instal·lacions unes actuacions de millor de la pintura interior”.

Deixa el teu comentari