Benifaió fomenta entre els joves l’escriptura romàntica amb el Concurs “Cartes d’amor”

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria de joventut, ha posat en marxa la tercera edició del Concurs “Cartes d’Amor”.

Un certamen literari en el qual podran participar joves d’entre 16 a 35 anys amb la intenció que “escriguen un carta d’amor en valencià que participarà en un concurs on es premiarà l’originalitat i el romanticisme. La intenció d’aquesta iniciativa de la regidoria de joventut és que els joves puguen expressar-se a través d’una carta d’amor escrita a mà deixant de costat l’ús de les noves tecnologies per a expressar els seus sentiments” destaca l’alcaldessa Marta Ortiz.

Els joves interessats poden ja presentar la seua obra en el Centre d’Informació Juvenil fins al 15 de febrer a les 14:00h.

El jurat deliberarà entre les millores Cartes un total de tres premis. “Un primer dotat amb 200 euros, un segon dotat amb 100 euros, i un tercer premi de 50 euros, amb la finalitat de premiar el seu treball i motivació per a futures convocatòries” matisa l’edil de joventut Sarai Gonzalvo.

Deixa el teu comentari