Benifaió impulsa el seu primer Pla d’inclusió i cohesió social

El projecte comptarà amb un diagnòstic de la situació del municipi respecte a la realitat social de la localitat juntament amb un programa d’accions específic

L’Ajuntament de Benifaió està elaborant l’I Pla d’Inclusió i Cohesió Social (PMICS), “un projecte que servirà com a eina d’ordenació i direcció estratègica de les accions i mesures d’inclusió i cohesió social vinculades al territori”, assenyala l’alcaldessa Marta Ortiz.

Per a la realització del projecte, l’Ajuntament ha rebut una subvenció de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de 12.000€.

El document serà realitzat amb suport tècnic d’expertes en sociologia i drets socials juntament amb la participació d’agents socials, ciutadania i Equip d’Intervenció Social del municipi.

Amb l’objectiu d’iniciar el procés, el mes de juliol passat es va iniciar la constitució del Consell Municipal d’Inclusió i Cohesió Social “que entre les seues finalitats es troba la funció de donar seguiment a la realització del Pla i vetlar pel compliment de les accions que en ell es plantegen i per a això, comptem amb la participació d’agents socials de Benifaió” ha indicat l’edil d’Educació i Benestar Social, Bibiana Piles.

El projecte comptarà amb una fase de diagnòstic basat en tècniques quantitatives i qualitatives d’investigació social que permetran conéixer a fons la realitat del territori per a articular una sèrie d’accions en matèria d’inclusió i cohesió social “el treball realitzat potenciarà les intervencions municipals de qualitat que tinguen en compte la veu de tots i totes les persones que habitem el municipi” ha assenyalat Ana Isabel Rueda, regidora de Convivència i Cohesió Social de Benifaió.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari