Benifaió inicia les obres de millora en l’edifici municipal “cases dels Mestres”

L’Ajuntament de Benifaió inicia aquest mes de maig les obres de recuperació de la fatxa exterior del conegut edifici municipal “cases dels Mestres”. L’alcaldessa Marta Ortiz i la regidor Bibiana Piles, acompanyades per membres de l’empresa constructora i tècnics del departament d’urbanisme, han visitat l’edifici per a ultimar assumptes relatius a l’inici d’aquesta obra.

El consistori invertirà un total de 42.000 euros dins del Pla d’Inversions 2020-2021 de la diputació de València en aquest emblemàtic edifici.

Entre les actuacions a dur a terme destaquen la substitució de les finestres de tot l’edifici així com la pintura exterior de l’edifici.

Encara que l’edifici ha tingut diverses reformes ara s’escometran “unes d’urgent necessitat per a dotar de major *hermeticidad amb els nous finestrals i així evitar filtracions d’aigua a l’interior amb les consegüents problemes d’aiguamolls que presenta en l’actualitat” destaca l’edil del departament de Benestar Social Bibiana Piles, departament situat en aquest edifici on a més es troba la Policia Local i la seu de diverses entitats locals.

El termini previst d’execució serà de quatre mesos “i la seua finalització contribuirà a continuar complint amb l’objectiu de l’Ajuntament, actuar en la millora d’aquells edificis emblemàtics del nostre municipi com ja hem fet en el Centre Cultural l’*Arrossera. Un objectiu clar de conservació per a la perdurabilitat d’aquests espai” destaca l’alcaldessa Marta Ortiz.

Deixa el teu comentari