Benifaió rep una subvenció de més de 130.000 euros per a la contractació de persones desocupades

L’Ajuntament de Benifaió ha rebut una subvenció total de 130.607 euros del Fons europeu destinada a la contractació de persones desocupades. “Aquesta subvenció es divideix en dos programes, el conegut com EMPUJU (amb una subvenció de 78.607 euros) i ECOVID (rebent per a aquest programa una subvenció de 52.000 euros). El primer dels programes anirà destinat a la contractació de menors de 30 anys, el segon pla de contracte va dirigit a persones majors de 30 anys” comenta l’edil d’ocupació Xavier Martínez.

L’alcaldessa de Benifaió informa sobre el procediment d’aplicació d’aquests programes gestionats des del departament d’ADL: “Els veïns i veïnes han de contactar amb el departament ADL per a qualsevol mena d’informació en relació a aquests programes així com el seu accés als procediments de selecció, perfils, requisits d’aquests”.

No obstant això, destacar que un dels requisits indispensables per a poder accedir a la inscripció d’aquests dos programes és estar en situació de desocupació i estar donat d’alta en Labora amb el DARDE actiu.

Comenta la notícia