Benifaió viurà el 5 de gener una vesprada màgica amb la tradicional Cavalcada de Reyes i l’espectacle infantil “Cantajuegos”

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria de joventut i amb la col·laboració de les Clavariesas de la Mare de Déu d’agost, ultima els preparatius per a celebrar la vesprada del dissabte 5 de gener una jornada màgica per a xicotets i majors amb la tradicional Cavalcada de Reis Mags.

A les 17:30h des del col·legi Santa Bàrbara tindrà lloc l’eixida de la comitiva real amb Les seues Majestats Melchor, Gaspar i Baltasar com a protagonistes. La comitiva real comptarà a més amb el món dels personatges de Disney com a protagonistes a més d’animals animats amb llum. Una cavalcada màgica per les principals avingudes de Benifaió que culminarà en la Plaça Major on els Reis Mags rebran als xiquets i xiquetes perquè puguen entregar-los les seues cartes.

A més, enguany la festa màgica continuarà durant el lliurament de les cartes als Reis Mags oferint el consistori l’espectacle infantil de “Cantajuegos” en la Plaça Major.

Deixa el teu comentari