Bernat Montagut recull en el seu últim llibre les obres de l’escultor Ballester

L’Arxiu Municipal d’Alzira acull la presentació del llibre ‘Antonio Ballester Vilaseca: Obras en Alzira’ de Bernat Montagud

El llibre ‘Antonio Ballester Vilaseca: Obras en Alzira’ recull les creacions de l’escultor fetes en la capital de la Ribera Alta

El llibre ANTONIO BALLESTER VILASECA: OBRAS EN ALZIRA ja és una realitat. El passat divendres es va presentar a l’Arxiu Municipal de la ciutat aquesta obra de Bernat Montagut, que recull més d’un centenar d’imatges de les creacions de l’escultor valencià.

L’alcalde Diego Gómez reconeix que la ciutat d’Alzira sempre estarà en deute amb Ballester, considerat fins i tot el millor escultor valencià del segle XX, per fer gran part de les seues obres al municipi.

La filla de l’escultor valencià, Ana Rosa Ballester, qui també va assistir a l’acte de presentació del llibre de Montagud, va mostrar el seu agraïment a l’autor i a tot el poble alzireny.

El llibre combina fotografies i text, on a més de la informació de l’obra, es troba un fitxa tècnica amb totes les dades de la creació, fins i tot el lloc per a poder visitar-la i gaudir de les escultures d’Antonio Ballester.

 

Deixa el teu comentari