La Biblioteca Municipal organitza una sessió especial per Halloween

L’activitat ha servit per a presentar una col·lecció de llibres i contes de terror

Amb motiu de la festivitat de Tots els Santos i la nit d’Halloween, que cada vegada se celebra més en el nostre país, la Biblioteca Municipal de Mislata ha organitzat una sessió especial d’animació lectora per a xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys del municipi ambientada per a l’ocasió, i a la qual també van poder assistir pares i mares. Aquesta activitat es tracta d’una més dins de les moltes activitats i tallers que la biblioteca planifica dins de la campanya anual d’animació lectora i que desenvolupa amb l’objectiu de fomentar l’hàbit de la lectura entre els més xicotets.

A aquesta sessió especial han acudit el regidor de Biblioteques, Javier Santes, i la regidora de Cultura, Pepi Luján, els qui van participar activament de l’activitat. Durant la sessió, els xiquets i xiquetes van poder gaudir de diferents activitats d’animació, a més de la lectura de contes en els quals els seus personatges eren bruixotes, diables o fantasmes i que tots els presents van escoltar amb molta atenció. Alguns dels xiquets també van participar activament representant a personatges de xicotetes peces teatrals ambientades en la temàtica.

En aquesta ocasió, l’activitat es va traslladar a l’Agència de Lectura El Quint, aprofitant que allí es troba també l’exposició “Alguns llibres terrorífics”, una gran selecció de llibres i contes basats en la Nit de les Ànimes o Halloween i que van tenir un gran èxit entre els xicotets assistents. En finalitzar la sessió, els representants municipals van repartir les tradicionals llaminadures de la festivitat entre els participants.

Deixa el teu comentari