Les Biblioteques Municipals animen a la lectura als escolars de Burjassot amb l’espectacle La màgia de la lectura

Cada capítol d’un llibre, cada pàgina, cada línia, cada paraula…tot porta al fet que la imaginació creu aqueixes històries que animen a llegir i a aprendre a través de la lectura, una màgia indescriptible. Màgia que cada setmana les Biblioteques Municipals de Burjassot fomenten en les seues activitats d’animació lectora que, dimecres que ve 24 d’octubre, estaran enfocades als col·les del municipi amb l’animació La màgia de la lectura, a càrrec de Luigi Ludus, el personatge màgic de Luis Granats Candeles.

Des de les Biblioteques s’ha programat aquesta animació lectora dirigida als centres educatius de Burjassot que tindrà lloc a partir de les 10 del matí en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura.

En la mateixa, va a participar l’alumnat dels CEIP Villar Palasí, Fernando dels Rius, Miguel Bordonau, Sant Joan de Ribera i El Pouet- Nostra Senyora dels Desemparats, a més dels Col·legis de la Nativitat, Juan XXIII i La Fontaine.

La Màgia de la Lectura és un xou en el qual tota la màgia que succeeix, ix de capítols de llibres clàssics infantils i novel·les molt conegudes per tots. Un espectacle didàctic amb molta màgia.

Deixa el teu comentari