BIOPARC València obri el termini d’inscripció de l’edició de Pasqua de “Expedició Àfrica”

L’escola de vacances ofereix una experiència de “oci amb causa” perquè els xiquets fins a 12 anys es convertisquen en “Experts” en elefants, voltors, hienes o lemures.

Segueix la promoció “EN COMPANYIA” per a dues persones amb entrades al parc i per a triar per 38€ aperitiu amb vista a la sabana o per 68€ menú especial en BIOPARC Café.

BIOPARC València obri el període d’inscripció per a la seua escola de vacances “Expedició Àfrica” Pasqua ‘19.

Aquests dies es converteixen en l’ocasió ideal perquè els xicotets de la casa complisquen un dels seus somnis més desitjats, convertir-se en “Ajudant dels cuidadors d’animals”.

Així, durant una jornada, xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys tenen l’oportunitat de fer una immersió en la naturalesa salvatge més amenaçada i descobrir les curiositats dels seus animals favorits i col·laborar acompanyats pels educadors i els cuidadors del parc en les seues importants tasques diàries: preparació dels recintes, elaboració de dietes alimentàries, participació en les rutes d’enriquiment ambiental i l’estudi del comportament animal.

Amb tot això viuran el principal objectiu de BIOPARC, ”la conservació dels ecosistemes i dels animals que formen part d’ells” i en finalitzar cada curs cada participant rep un diploma que li acredita com a “Expert en animals” de l’espècie triada.

En aquesta edició els cursos es dedicaran de forma monogràfica a quatre espècies diferents: elefants, voltors, hienes i lemures, i es duran a terme del 23 al 26 d’abril de 9h a 17h i amb el servei de *matinera des de les 8.30h.
Les reserves es poden fer a través de la web de BIOPARC. El preu per dia i xiquet és de 45€ i inclou tots els materials, així com l’esmorzar i el menjar i servei*matinera per 4 euros/dia. Existeixen descomptes per a famílies nombroses, monoparentals i posseïdors del passe B! anual.

I per a tots els públics segueix la promoció “EN COMPANYIA” amb entrades per a dues persones i dues opcions: per només 38€ s’inclou aperitiu (2 begudes i una tapa) amb vista a la sabana o per 68€ un menú especial en BIOPARC Café i aparcament gratuït. Una oferta disponible fins al 19 de maig de 2019, excepte Setmana Santa (del 18 al 22 d’abril),.exclusivament on-line que ha de ser adquirida, almenys, un dia abans de la visita i permet l’entrada al parc per l’accés preferent.

Deixa el teu comentari