Bonafé visita les obres de la residència Carmen Picó

El director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària, Ángel Bonafé, ha visitat les instal·lacions de la residència i centre de dia Carmen Pico d’Alzira, amb la intenció de veure de primera mà el transcurs de les obres.

El director general de l’Institut València d’Atenció Social-Sanitària, Ángel Bonafé, ha visitat les instal·lacions de la residència Carmen Picó d’Alzira per veure l’estat de les obres que s’estan duent a terme.

Bonafé i el director del centre han fet un recorregut per les diferents zones que estan sent intervingudes gràcies al Pla de Millora de la Qualitat de Vida en l’Àmbit Residencial. Una intervenció amb dues vessants.

Actualment el centre dóna atenció a vora 90 persones amb diversitat funcional intel·lectual, de les quals 75 estan en la residència. Totes elles assistides per un total de 64 professionals.

Les inversions han anat destinades a la millora de l’equipament en qüestió de banys, habitacions, substitució de mobiliari i altres accions encaminades a garantir el benestar dels usuaris del recurs.

La majoria d’actuacions d’aquestes característiques suposen molèsties durant la seua execució, la intenció, segons Bonafé, és adaptar-se per tal que no minve massa la vida diària.

Aquests canvis permetran una major inclusió i una atenció més personalitzada per als usuaris.

Entre les millores també destaca l’adquisició d’un nou vehicle de Generalitat amb el qual els usuaris poden desplaçar-se a diverses activitats d’oci.

 

Deixa el teu comentari