Burjassot acull la celebració del Dia dels Àngels Custodis, la festivitat de la Policia Nacional

Complint amb totes les mesures sanitàries establides, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut testimoni aquest matí de la celebració del Dia dels Àngels Custodis, dia de la Policia Nacional que han commemorat els components de la Comissaria de Burjassot-Godella. Un acte en el qual s’ha reconegut la gran faena de diferents dels seus membres i la col·laboració de diferents càrrecs i ciutadans envers el Cos.

Així, han rebut les creus al Mèrit Policial amb distintiu blanc, de mans de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García i del Cap de la Comissaria de Burjassot-Godella, Alfredo Talavera Zuil, els Policies José Manuel Iglesias Cordido i Antonio Martínez Vila, respectivament.

En l’acte també s’han entregat tres plaques. La primera d’elles a l’Intendent de la Policia Local de Burjassot, Óscar Vico Cuesta, en reconeixement pel seu compromís, lliurament i col·laboració amb la Comissaria. La segona de les plaques s’ha entregat a Ángel Navarro Mínguez, Oficial Cap de la Policia Local de Godella, que ha rebut la placa de mans de l’Alcaldessa de la localitat, Teresa Bueso, i a l’empresari Nico Qiu, en reconeixement a la seua desinteressada col·laboració amb els serveis policials.

Com a tancament de tan important dia, tant l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, com l’Alcaldessa de Godella, Teresa Bueso, han fet lliurament de sengles plaques, pel seu treball en pro de la seguretat de tots dos municipis, al Cap de la Comissaria de Burjassot-Godella, Alfredo Talavera Zuil que es jubila el mes vinent de desembre.

Comenta la notícia