Burjassot rep una nova visita de l’Ecoparc mòbil de la Emtre del 3 al 5 de juny

Compromés amb el seu entorn i disposat a ajudar en tot el possible en les tasques de reciclatge als seus ciutadans, Burjassot acollirà, un mes més, la visita de l’Ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (*Emtre).

En aquest mes de juny, l’Ecoparc mòbil, situat en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Centre de Salut d’Especialitats i el Mercat Municipal l’Almara, estarà en el municipi del dijous 3 al dissabte 5, sent el seu horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores el dijous i el divendres i de 10.00 a 13.00 hores el dissabte.

Càpsules de café, bombetes, piles, o xicotets electrodomèstics són alguns dels elements que es poden depositar en els Ecoparcs mòbils al costat de llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, aerosols, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, pintures, dissolvents, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

El mes de juliol l’Ecoparc tornarà a Burjassot i, en aquesta ocasió, estarà a Burjassot durant una setmana completa, concretament del dilluns 5 al dissabte 10 de juliol.

Deixa el teu comentari