Burjassot se suma a la celebració del Dia Nacional del TDAH i il·luminarà la façana de l’Ajuntament de taronja

Dimecres que ve 27 d’octubre se celebra a Espanya el Dia Nacional del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat. Davant aquesta commemoració, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora, se sumarà a la mateixa amb l’objectiu de continuar donant visibilitat a aquests tipus de trastorns neurobiològics que pateixen xiquets i adolescents il·luminat la seua façana de taronja.

Aquest matí l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de la Regidora, han rebut a dos representants de l’Associació de Pares per a Xiquets i Adolescents amb Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (APNADAH) que els han fet lliurament del cartell commemoratiu de la jornada enguany. Durant la trobada, han destacat la importància que es detecte aquest trastorn de manera primerenca i que aquells xiquets i xiquetes i adolescents que el pateixen tinguen l’atenció que requereixen.

Així mateix, APNADAH ha informat sobre els projectes que duu a terme al llarg de l’any amb les famílies i amb els centres escolars i s’ha brindat a col·laborar amb el municipi, a nivell educatiu, en tot allò que puguen necessitar tant els professors com l’alumnat dels centres.

El dia 27 d’octubre Burjassot il·luminarà la façana del seu Ajuntament de taronja, amb la idea que tota la ciutadania conega la commemoració del Dia Nacional del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat i se solidaritze amb les famílies que els seus xicotets i xicotetes la pateixen.

El TDAH és un trastorn d’origen neurobiològic que es caracteritza pel dèficit d’atenció, impulsivitat i/o hiperactivitat excessiva.

Deixa el teu comentari