Burjassot,Ajornat l’espectacle dels “Golden Apple Quartet” i la resta d’actes culturals de la Casa de Cultura per a hui i d’associacions per al cap de setmana

A causa de les inclemències meteorològiques, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha ajornat fins a nova data l’espectacle que esta vesprada tindria lloc en el Centre Cultural Tívoli, protagonitzat pels “Golden Apple Quartet”. Des de l’IMCJB es vol reduir al màxim els desplaçaments de la ciutadania, tenint en compte la quantitat de pluja que ha caigut hui a Burjassot i que les prediccions no milloren, es posposa la seua posada en escena.

Així mateix, s’han ajornat també les activitats que tindrien lloc en la Casa de Cultura esta vesprada. Es tracta de la presentació de la revista de l’AAVV Nucli Antic, que s’ha posposat per al 9 de novembre a les 19 hores, i la presentació del poemari de Josep Ferrer “D’ençà i d’enllà”. En este cas, s’informarà en breu de la nova data triada.”

De la mateixa manera, i des de l’àmbit faller, han informat que s’ajornen les dos activitats previstes per a este cap de setmana: el Concurs de Playbacks de l’Agrupació de Falles, que tindria lloc demà dissabte i el Concurs de Paelles de la Falla Cristóbal Sorní, que seria el diumenge. En ambdós casos, les entitats informaran en breu de les noves dates triades per a la seua celebració.

Deixa el teu comentari